Rakennuspalvelut ammattitaidolla Vantaalla ja Sipoossa

Ota yhteyttä!
Remonttikuvake

Rakennuspalvelu JVK Oy:ltä saat monipuoliset rakennuspalvelut Vantaalla ja Sipoossa. Teemme esimerkiksi liike- ja toimitilaremontit, huoneistoremontit, kylpyhuoneremontit ja muut remontit tarpeidesi mukaan. Rakennamme myös uutta.

 

Tarjoamme kokonaisvaltaista palvelua, pitävät aikataulut ja laadukkaan lopputuloksen. Tulemme mielellämme maksuttomalle arviointikäynnille, jonka jälkeen annamme tarjouksen urakkaasi varten.

Kattavat remontti- ja rakennuspalvelut

Yrityksemme palveluihin kuuluvat erilaiset remontit ja rakentaminen. Meiltä onnistuvat esimerkiksi pienet pintaremontit, kokonaisvaltaiset huoneistoremontit sekä liike- ja toimitilojen remontit. Tarjoamme käyttöösi myös kylpyhuone- ja saunatilojen remontoinnissa tarvittavaa erikoisosaamista.

 

Kokeneet kirvesmiehemme ovat tehneet myös muun muassa uusia toimitiloja yrityksille. Hoidamme kaiken perustustöistä rakennuksen pystytykseen ja sisätilojen viimeistelyyn saakka.

 

Teemme remontoinnin ja rakentamisen sinulle mahdollisimman helpoksi: Kokonaisvaltainen palvelumme kattaa suunnittelun, materiaalihankinnat ja itse työn kaikkine vaiheineen. Huolehdimme myös esimerkiksi kaikista tarvittavista putki- ja sähkötöistä.

Kysy lisätietoja

Toimitilat viihtyisämmiksi remontoimalla

Toimitilaremontti on erinomainen keino parantaa yrityksen työskentely-ympäristöä ja tukea työntekijöiden hyvinvointia. Modernit ja toimivat toimitilat myös antavat hyvän kuvan yrityksestäsi asiakkaille.

 

Toimitilaremontti voi tarkoittaa esimerkiksi tilojen uudelleenjärjestelyä, pintojen uusimista tai valaistuksen parantamista. Me autamme yritystäsi suunnittelemaan ja toteuttamaan remontin siten, että lopputulos on tiloissa työskentelyn ja liiketoiminnan kannalta paras mahdollinen. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Luotettavaa palvelua

Asiakaslähtöinen ja luotettava palvelu on yrityksemme toiminnan kulmakivi. Viemme urakan läpi laadukkaasti ja ennalta sovitussa aikataulussa pysyen. Lupaamme asiakkaillemme aina 15 %:n alennuksen laskun loppusummasta, jos remontin aikataulu venyy. Tulemme mielellämme maksuttomalle kartoituskäynnille, jonka perusteella teemme suunnitelman aikatauluineen ja annamme tarjouksen urakkaasi varten.

 

Ota yhteyttä, niin keskustellaan rakentamiseen ja remontointiin liittyvistä tarpeistasi!

Yhteydenotto