Kokonaisvaltaiset kylpyhuoneremontit Vantaalla ja Sipoossa

Ota yhteyttä!
Remonttikuvake

Rakennuspalvelu JVK Oy on Vantaalla ja Sipoossa palveleva remonttialan yritys, joka on erikoistunut kosteiden tilojen remontteihin. Saat meiltä kylpyhuoneremontit, saunaremontit ja WC-tilojen remontit. Palvelumme kattaa myös muut remontit ja rakentamisen.

 

Pidämme huolta siitä, että lopputulos on toiveidesi mukainen ja laadukas. Meidät tunnetaan myös pitävistä aikatauluista. 

Toiveidesi mukaiset kylpyhuone- ja saunatilat

Kylpyhuone on parhaimmillaan toimiva ja viihtyisä tila, jossa voit nauttia arjen pienistä hetkistä pitkän päivän jälkeen. Kylpyhuoneremontti vaatii hyvää suunnittelua, laadukkaita materiaaleja – ja ammattitaitoisen tekijän.

 

Rakennuspalvelu JVK Oy auttaa sinua tekemään toiveistasi kerralla totta. Tarjoamme kokonaisvaltaista palvelua, joka kattaa remonttisuunnitelman laatimisen, tilaan sopivien materiaalien ja kalusteiden hankkimisen, itse remontoinnin ja tilojen viimeistelyn. Hoidamme myös kaikki remontissa tarvittavat putki- ja sähkötyöt, joten sinun ei tarvitse asioida useiden eri yritysten kanssa.

 

Meillä on pitkä kokemus vastaavista urakoista ja runsaasti tyytyväisiä asiakkaita. Käy tutustumassa esimerkkeihin jo toteuttamistamme kylpyhuoneista ja ota yhteyttä!

Referenssit

Sauna kuntoon remontilla

Saat meiltä saunaremontin kylpyhuoneremontin yhteydessä tai erikseen. Teemme saunaremontit avaimet käteen -periaatteella, eli autamme tarvittaessa suunnittelussa, hoidamme tarvike- ja materiaalihankinnoista sekä remontin toteutuksesta alusta loppuun saakka.

 

Tarkistamme ja tarvittaessa uusimme saunan rakenteet ja eristeet. Asennamme paikalleen saunan paneelit, listat, lauteet, kiukaan, valaisimet ja ovet. Otamme kaikki saunaan liittyvät toiveesi tarkasti huomioon, ja pidämme huolta siitä, että kaikki valmistuu sovitussa aikataulussa. 

Kylpyhuoneremontin hinta ja kesto

Kylpyhuoneremontin hintaan vaikuttavat muun muassa remontoitavien tilojen koko sekä valitut materiaalit ja kalusteet. Jos haluat selvittää tulevan remontin kustannukset, ota yhteyttä! Tulemme maksuttomalle kartoituskäynnille ja annamme tarjouksen remontista.

 

Kylpyhuoneremontti kannattaa tilata ajoissa, sillä odotusajat voivat olla pitkiä. Kun varaat remontin reilusti etukäteen, voit myös suunnitella elämäsi siten, että remontista on arkesi kannalta mahdollisimman vähän haittaa. 

 

Me huolehdimme osaltamme siitä, että remontti etenee sujuvasti. Teemme remontin kerralla, ja putki- ja sähkötöineen urakka vie yleensä kahdesta neljään viikkoon.

Kysy lisää